Diensten

Op locatie of in onze eigen studio, van 2 tot 17 camera’s. Utilitys brengt uw evenement met de juiste oplossing in beeld én geluid.

Meercamera
Vanuit één van onze regiewagens, een flightcase regie óf op afstand vanuit onze cloud regie in Heerenveen, bieden wij de juiste oplossing om uw evenement met meerdere camera’s te registreren. We denken graag met u mee om alles uit uw talkshow, sportwedstrijd of festival te halen. Wilt u meer weten over de meercamera mogelijkheden van Utilitys? Neem dan contact met ons op.

Meer over onze meercamera faciliteiten

Op de motor, vanuit de helikopter of in de auto, via 4G, hoogfrequent of satelliet. Utilitys levert draadloze videoverbindingen om actie dichtbij in beeld te brengen.

Draadloze videoverbindingen

Utilitys beschikt over diverse mogelijkheden om camera’s te plaatsen waar een kabel de beperkende factor zou zijn. Met eigen motoren of vanuit een helikopter, uitgerust met 4G zenders, kunnen wij uw wielerkoers of marathon non-stop in beeld brengen. Dit vanuit één van onze regiewagens of vanuit onze cloud regie in Heerenveen, Utilitys bespreekt graag met u de meest efficiënte oplossing voor uw evenement.

Ook in omgevingen waarin een extreem lage delay gewenst is heeft Utilitys de juiste hoogfrequent oplossing om camera operators alle vrijheid te bieden in een live meercamera registratie.

Meer over onze draadloze videoverbindingen

Met een kleine crew zorgt Utilitys voor de registratie van uw evenement of brengen wij uw bedrijf professioneel in beeld.

ENG en camjo

Een professioneel en compact team dat geschikt is voor snelle verplaatsingen en veelzijdig ingezet kan worden. De ENG oplossingen van Utilitys zorgen voor de registratie van nieuws, interviews, festivals, bedrijfsfilms of commercials.

Benieuwd naar wat Utilitys voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Montage, mixage, vormgeving en kleurcorrectie. Utilitys vertelt uw verhaal in het juiste tempo en stijl.

Postproductie

Met drie complete editsuites zijn wij volledig ingericht om de postproductie van uw video op ons te nemen. Of het nu HD is of 4K, van audio mixage tot kleurcorrectie, wij leveren de juiste oplossing om uw video naar volle tevredenheid af te leveren.
U kunt zelfs een editsuite huren om uw eigen nabewerking te verzorgen. Uiteraard staan onze professionele editors voor u klaar om mee te denken en u te begeleiden tijdens het gehele proces.

Wilt u meer weten over de postproductie mogelijkheden van Utilitys? Neem dan contact met ons op.

Wij maken uw beelden nóg aantrekkelijker met scoreborden, leaders en decors.

Graphics

Voor zowel live registraties als tijdens de postproductie heeft Utilitys de kennis en expertise in huis om uw beelden te voorzien van grafische elementen in de gewenste stijl en vorm. Geef uw sportwedstrijd een extra dimensie met live scoreborden en tijdweergave of geef uw talkshow meer allure met een leader en titel vormgeving.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten?

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen en projecten.