Over ons

Utilitys is gevestigd in Heerenveen en sinds 2007 actief op de facilitaire broadcastmarkt. Vanaf het begin lag de focus op het registreren van sport en evenementen en in 2014 werd er gestart met de regionale televisiezender Podium.TV met technisch ondersteuning van Utilitys. 

Door de voortdurende groei van het bedrijf is er een brede dienstverlening. Naast complete producties en live registraties bestaat ook de mogelijkheid tot het huren van apparatuur al dan niet met inzet van onze professionals.

De afgelopen 6 jaar werden er meer dan duizend live registraties verzorgd door ons bedrijf. Mede door de zeer ruime ervaring en de beschikking over een keur aan speciale apparatuur blijft sport de specialisatie van Utilitys, maar ook de registratie van zakelijke evenementen, studioprogramma’s of muziekfestivals behoren tot de mogelijkheden.

Ons team
Het team van Utilitys is gepassioneerd en innovatief, maar bovenal professioneel. Naast onze vaste crew maken we gebruik van ervaren freelancers en leiden we toekomstige professionals op. Utilitys is door SBB erkend als leerbedrijf.

 

We hebben gewerkt voor

Bevrijdingsfestival Groningen
Boels Ladies Tour
Dagblad van het Noorden
Dorpenomloop Rucphen
Dutch Basketball League
Eurosport
Fox Sports
Gamma Racing Day
Healthy Ageing Tour
Holland Cup
KNWU
L1
Leeuwarder Courant
NDC Mediagroep
Nederlands Handbal Verbond
Nevobo
NOS Sport
Olympia’s Tour
Omroep Gelderland
Omroep West
Omroep Zeeland
Omrop Fryslân
Podium.TV
Profronde van Surhuisterveen
RN7
Ronde van Overijssel
RTL7
RTV Oost
SBS6
Slag om Norg
South Fields
Sport Noord
Sporza
The Tall Ships Races 2018
VanPlan
Ziggo Sport

Wilt u meer weten?

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen en projecten.